Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Een gokje wagen.

Aangemaakt door Kees Oosting |

In deze tijd van een intelligente lockdown, is het voor veel kunstenaars moeilijk om hun werk onder de aandacht te brengen.

Zo ook voor mij. Een expositie, die ik deze maand zou hebben in Den Haag, is vanzelfsprekend gecanceld. Toch wil ik mijn werk onder de aandacht blijven brengen. Daarom heb ik deze actie bedacht. Het schilderij 'Little Tiger 2' wil ik hier veilen. Het is een schilderij van 40x 60 cm, gemaakt met olieverf op doek. Het geeft een beetje weer waar we nu allemaal in zitten, namelijk afstand houden en zo weinig mogelijk contact hebben met anderen. Maar het tijgertje is niet alleen. Zijn moeder of vader loopt op gepaste afstand achter hem. U kunt via de contactpagina bieden op het schilderij en degene die het hoogste biedt ontvangt het schilderij. Natuurlijk is het schilderij ingelijst. Ik heb bewust gekozen om er niet een minimumprijs aan te koppelen. Het is dus een gok voor mij en natuurlijk hoop ik dat velen van u er op gaan bieden. Ik ben benieuwd.

Terug naar overzicht
'Little Tiger 2'