Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

'Een Wereld om van te dromen'

Aangemaakt door Kees Oosting |

Ik vond het tijd worden om een mooi boekje uit te gaan geven met een overzicht van mijn werk van de afgelopen jaren.

In de jaren '80 ben ik serieus begonnen met het maken van kunst. Eerst maakte ik pointilistische tekeningen, ooit geleerd van een buurjongen. Na verloop van jaren was ik hier zo bedreven in dat ik er geen voldoening meer uit haalde. Tja en dan de stap naar schilderen maken. Dat was een hoge drempel. Toch gewoon begonnen zonder ook maar enige voorkennis te hebben van technieken. Gelukkig heeft Ans Markus mij de grondbeginselen van het schilderen bijgebracht. Van het werk uit de beginjaren is niet veel meer over en zeker niet meer waard om openbaar te maken. Maar nu ben ik zover dat ik van de laatste paar jaar een overzicht heb gemaakt in de vorm van een boek. Ik heb gekozen voor een overzicht van de verschillende dingen die ik heb gemaakt, voorzien van een korte verklaring bij iedere afbeelding. Het boekje kun je bestellen via de shop.

Terug naar overzicht
'Een Wereld om van te dromen'