Spring naar hoofd-inhoud

Een droom najagen.

Aangemaakt door Kees Oosting |

Begin dit jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben als ZZP-er gestart met mijn eigen bedrijfje.

Een droom van vele jaren was het om als zelfstandig kunstenaar een bestaan op te bouwen. Ik ben hard gaan werken en heb het afgelopen jaar veel schilderijen gemaakt en ben ook begonnen als cursusleider bij een culturele instelling in Ede. Door alle corona perikelen is veel stil komen te staan, maar dat betekent niet dat ik stil sta. Ik heb veel tijd gehad om na te denken wat ik nog wil allemaal. Natuurlijk zou ik als beeldend kunstenaar graag mijn schilderijen veel exposeren en verkopen en ik heb met hulp een folder gemaakt (zie afbeelding) om cursussen en workshops te gaan geven. Maar er is nog iets wat ik heel graag zou willen doen en dat is een eigen galerie beheren om daar exposities te organiseren. In Ede, toch een plaats van meer dan 100.000 inwoners, is er geen galerie met hedendaagse kunst. Wat zou het fantastisch zijn om kunst in de breedste zin van het woord op een goede locatie tentoon te stellen. Daarom deze blog. Ik wil graag onderzoeken of er professionele kunstenaars zijn die een plek zoeken om te exposeren tegen een redelijk tarief. Mijn idee is om je de mogelijkheid te geven om een maand je werk te exposeren samen met één of twee andere kunstenaars. Als er veel interesse is, ga ik op zoek naar een mooie locatie om dit te gaan verwezenlijken. Je kunt me via de contactpagina mailen of reageren hieronder en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Terug
De idealist

Reacties en antwoorden

×

Een naam is verplicht!

Vul een geldige naam in

Een geldig e-mailadres is verplicht!

Vul een geldig e-mailadres in

Een reactie is verplicht!

* Deze velden zijn verplicht.

Reacties :

 • Dorie Canters 09-08-2020 om 16:39
  Hallo Kees,

  Anderen attendeerden mij op je blog.
  We kennen elkaar van het Marnix. Mooi wat je schrijft over het najagen van je droom!
  Dat heb ik ook gedaan en geniet daar nog elke dag van. Zoals je misschien weet, heb ik mijn eigen atelier Atelier Verbeelding en werk daar aan mijn eigen werk en geef les. Die plek zou evt een geschikte expositieruimte zijn, maar ik sta open voor wat jij evt te bieden hebt. Ik vind het een mooi idee; want inderdaad er is geen galerie in Ede en dat zou toch wel moeten eigenlijk.
  Houd me op de hoogte.

  Kunstzinnige groeten,

  Dorie Canters
 • Hans Wolven 06-08-2020 om 21:01
  Ik doe graag mee Kees.
  Laat de historie herleven !
  • Kees 07-08-2020 om 22:24
   Top Hans
 • Salman Ezzammoury 06-08-2020 om 19:07
  wat een geweldig idee! Heel veel succes!
  Ik doe graag mee
 • Paul Imthorn 06-08-2020 om 18:04
  Wat een mooi initiatief Kees!
  Succes met de ontwikkeling.
 • Jesse F 06-08-2020 om 15:42
  Ha Kees,

  Tof idee, valt fotografie hier ook onder?
 • Jannie 05-08-2020 om 16:40
  Ben benieuwd. Krijg je reacties? Fijne zomer!
 • Harrie 05-08-2020 om 12:57
  Helaas ben ik geen kunstenaar en kan dus ook niets exposeren (als je mijn modeltreintjes en horloges niet meetelt). Het is goed om je dromen na te jagen en het lijkt me fantastisch als je een eigen kunstgalerie kunt opzetten. Ik sta vooraan in de rij om het te bezoeken. Het is goed om idealist te zijn in deze rare tijd. Veel succes Kees.